Ondersteuning HR

Vanaf de sollicitatiefase tot en met het einde van de arbeidsovereenkomst kan Van Eiken Advies uw HR-afdeling bijstaan. Wilt u een werknemer een goed salaris bieden of liever een prestatiebonus? Moet u in de zomerperiode klanten teleurstellen omdat alle werknemers tegelijk met vakantie zijn en wilt u dit in de toekomst voorkomen? Moet het aantal “auto’s van de zaak” worden teruggebracht? Er zijn in de praktijk talloze voorbeelden van noodzakelijke veranderingen waar een werknemer niet graag mee akkoord zal gaan.

Van Eiken Advies denkt met uw onderneming mee en helpt u bij het vinden van oplossingen waar iedereen tevreden mee kan zijn.
Duidelijkheid tegenover uw personeel is van groot belang om uw doelstellingen te kunnen behalen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het opstellen van een personeelshandboek waarin alle rechten en plichten staan beschreven
  • Het opstellen van een beoordelings- en beloningssystematiek toegepast op uw onderneming
  • Het opstellen van functieprofielen
  • Het aantrekken en aannemen van nieuw, gekwalificeerd personeel
  • Het scholen en ontwikkelen van uw huidig personeel
  • Het voeren van een ziekteverzuimbeleid dat voldoet aan de eisen van de Wet Poortwachter
  • Het (operationeel) ondersteunen van uw P&O / HR-afdeling in drukke tijden.

Van Eiken Advies biedt in al deze zaken ondersteuning en pakt in overleg met u die punten aan waar uzelf op dit moment niet de tijd of de middelen voor heeft. Ook als uw bedrijf zelf niet beschikt over een eigen professionele P&O-functionaris kan Van Eiken Advies uitkomst brengen. U kiest dan voor allround P&O-ondersteuning op locatie voor een vast aantal uren per week of per maand. Natuurlijk is daarnaast assistentie ad hoc of telefonische ondersteuning evengoed mogelijk.

Samen met u wordt gekeken naar de meest optimale inzet en naar het gewenste resultaat.